آشنایی با برچسب های بارکد

انواع برچسب های بارکد

بارکد ها نماد هایی هستند که میتوانند با استفاده از سیستم لیزر یا دوربین به صورت الکتریکی اسکن شوند. اطلاعات کدگذاری شده در داخل آن ها می تواند شامل شماره های محصول، شماره سریال و شماره های دسته ای باشد. هر بار که بارکد اسکن می شود, می تواند اطلاعات را به یک سیستم ارسال کند تا شما بتوانید وضعیت دقیق موجودی خود را بدانید. برچسب های بارکد یکی از بهترین راه های نگهداری سوابق موجودی و فروش هستند. قبل از آنکه شروع به استفاده از آنها کنید، بهتر است متوجه شوید که آنان دقیقا چه هستند.

چگونگی استفاده از برچسب های بارکد

اما قبل از آن که شرکت شما بتواند از برچسب بارکد استفاده کند، چندین مرحله ی ضروری وجود دارد که باید دنبال کنید. اولا اگر شما قصد فروش محصولات خود را دارید , باید اعداد را به کد خود اضافه کنید. این شماره ها کلید های شناسایی GS1 نامیده میشوند. برای اختصاص دادن آنها لازم است یک پیشوند شرکت GS1 را از یک سازمان عضو GS1 بدست بیاورید. GS1 نگهداری جهانی بارکد است و برای استفاده از برچسب های بارکد, شما نیاز به بارکد شخصی خود دارید تا شرکت شما را به عنوان سازنده یا فروشنده یک محصول شناسایی کند. این کارآمدترین راه برای شناسایی پروژه های خود در سراسر زنجیره عرضه است.

زمانی که پیشوند دارید می توانید شماره های شناسایی را به اقلام منتقل کنید. سازمان عضو شما میتواند به شما کمک کند که کدام تعداد شماره های مورد نیازتان در نتیجه طول پیشوند شرکت شما تعیین شده باشد. بعد از آن باید تصمیم بگیرید که یک فرایند چاپ بارکد داشته باشید. گزینه های مختلفی برای این مرحله وجود دارد و یک متخصص چاپ میتواند در این زمینه به شما کمک کند که تصمیم بگیرید کدام رویکرد بهترین کار را برای شما انجام می دهد.

اطلاعات ایستا و یا پویا در برچسب های بارکد

به عنوان مثال ممکن است بخواهید بارکد خود شامل اطلاعات ایستا و یا پویا _که هردو نیاز به پردازش های مختلف چاپ دارند_باشد. بارکد با داده های ایستا به طور بالقوه میتواند به صورت مستقیم بر روی بسته بندی با یک روش دیجیتالی چاپ شود. این در حالی است که اطلاعات پویا نیاز به چاپ های سنتی دارد. هنگامی که برچسب هایتان چاپ شده است بستگی به شما دارد که بخواهید از اسکن اولیه استفاده کنید. بارکدی که در POS اسکن خواهد شد بایستی از اسکن دو طرفه پشتیبانی کند. برچسب های بارکد که در انبار اسکن می شود, باید در اندازه بزرگتر چاپ شوند زیرا که در طی فرایند توزیع نیز باید آنان را اسکن کرد .

برچسب های بارکد

ویژگی های ارزش افزوده بارکد

اگرچه چاپ بارکد بر روی برچسب های هولوگرامی امکان پذیر است ,اما با بعضی از محدودیت هایی خاص همراه است. تقریبا تمامی اسکنر های بارکد قادر به اسکن کردن بارکد هایی هستند که روی سطوح تراشه ی هولوگرافی چاپ شده اند. این به این دلیل است که سطح بسیاری از برچسب های هولوگرامی فلزی و بازتاب دهنده می باشند, که به نوبه ی خود منجر به توانایی اسکنر در جذب کنتراست بین بارکد و سطح میشود .

اسکنر بارکد باید بتواند این کنتراست را برای تشخیص اسکن کند. در نتیجه ما بارکد های چاپی را مستقیما روی سطوح هولوگرافی توصیه نمی کنیم. با این وجود ما میتوانیم دو رویکرد ترکیبی که میتواند عناصر هولوگرافی و بارکد را در آن جای دهد تولید کنیم.

ویژگی های ارزش افزوده بارکد

ایجاد برچسب های بارکد هولوگرافی

روش اول:

اولین روش ما این است که یک برچسب هولوگرامی ایجاد کنیم و سپس یک قسمت سفید بر روی هولوگرام اضافه میکنیم. سپس میتوانیم بر روی محل سفید یک بارکد چاپ کنیم. آن به بارکد کانتراست مورد نیاز برای ضبط و اسکن بارکد را خواهد داد. استفاده از این روش به اندازه ی کلی برچسب هولوگرامی بستگی خواهد داشت تا حداقل اندازه ی مورد نیاز برای چاپ قسمت سفید و بارکد مناسب باشد .

روش دوم:

روش دوم ما استفاده از مواد مختلف به عنوان مواد پایه برای برچسب است. مواد پایه سفید رنگ خواهد بود. سپس بارکد به طور مستقیم بر روی این ماده چاپ میشود و هولوگرام روی مواد پایه مهر میشود. این روش به خوبی کار میکند اما از لحاظ فنی یک برچسب هولوگرافی نیست و در نتیجه نمی تواند تمام ویژگی های مشابه را داشته باشد.


دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.