چاپ لنتیکولار

چاپ یر روی کاغذ ضد کپی

 چاپ لنتیکولار چیست؟

چاپ لنتیکولار تکنولوژی است که از یک پلاستیک یا فیلتر لنتیکولار(عدسی وار) برای نمایش دادن عمق تصویر است که این تصویر می تواند پرسپکتیو و یا تغییر زاویه دید تصویر در زوایای مختلف باشد.

شرکت هولوگرام ایرانیان با استفاده از دانش روز دنیا و همسو با پیشرفت صنعت هولوگرام اقدام به تولید انواع برچسب هولوگرام، برچسب امنیتی نموده است.

مزایای چاپ لنتیکولار

  1. تصاویری جذاب هستند که معمولا در افکت های حرکتی سه بعدی، عمق و … می باشد.
  2. به علت جلب توجه، طولانی مدت در ذهن مخاطب می ماند.
  3. این تصاویر عامل به وجود آمدن اپلیکیشن ها و کاربردهای جدید و متفاوت در صنعت چاپ شدند.

 عملکرد چاپ لنتیکولار

مرحله اول: تصاویر به نوارهایی تقسیم می شوند و در قالب یک تصویر در یک دیگر تنیده می شوند (نوار هابه صورت یکی در میان در هم بافته می شوند) برای درک بهتر، در برش های تصویر بزرگ نمایی شده است ولی در واقعیت بسیار باریک تر هستند. برای مثال ۱۵۰ نوار در هر اینچ وجود دارد.

چاپ لنتیکولار

مرحله دوم: تصویر در هم تنیده شده از نوار های تصاویر، در پشت یک قطعه پلاستیک لنتیکولار چاپ می شود و یا اینکه روی یک کاغذ با پشتیبانی و مقاوم چاپ می شود  و پس از آن یک لایه پلاستیک روی آن لمینیت می شود.

مزایای چاپ لنتیکولار

مرحله سوم: لنز های موجود روی پلاستیک، پلاستیک زیرین را طوری مجزا و تقویت می کند که گویی یک تصویر در یک زمان وجود دارد. این تصویر با تغییر زاویه دید بیننده و یا سطح تصویر چاپ شده، تصویر مشاهده شده تغییر می کند. آرایش و چیدمان لنزها به صورت عمودی است. هر چشم تصویر متفاوتی را می بیند که در نهایت در مغز به صورت سه بعدی پردازش می شود.

چاپ لنتیکولار

اختلاف دودید (دوبینی) –  Binocular Disparity

چاپ لنتیکولار تکنولوژی است که از یک پلاستیک یا فیلتر لنتیکولار(عدسی وار) برای نمایش دادن عمق تصویر است که این تصویر می تواند پرسپکتیو و یا تغییر زاویه دید تصویر در زوایای مختلف باشد.

اختلاف دودید

انواع جلوه های لنتیکولار

  1. Flip: برای تولید این جلوه در لنتیکولار، به دو یا چند تصویر  بسیار متفاوت از یکدیگر احتیاج است. تصاویر با تغییر زاویه، متناوبا به یکدیگر تبدیل می شوند لنز هایی برای تولید افکت فلیپ مناسب هستند که برای زوایای دید نسبتا بزرگ طراحی شده اند. این لنزها به ناظر اجازه می دهد که تصاویر را به سهولت مشاهده کند چرا که با یک تکان و حرکت کوچک تغییر تصویر نخواهیم داشت و تنها با حرکت زیاد و تغییر زاویه وسیع در تصویر چاپ شده باعث جایگزینی تصاویر و تبدیل به یک دیگر می شود.
  2. Movement: (حرکتی/جنبشی) : این جلوه با ترکیب و تلفیق چند تصویر متناوب تولید می شود که با ملایمت هر تصویر به تصویری دیگر تبدیل می شود. معمولا دو چشم نیز تمایل به دیدن همان تصویر دارند ولی با یک حرکت کوچک تصاویر متناوبا تبدیل می شوند.
  3. سه بعدی: از ملزومات این افکت، تغییرات بسیار کوچک و کم در زاویه است که تصویر را عوض می کند به این معنی که هر چشم یک تصویر متفاوت  می بیند. با توجه به ظرفیت و قابلیت دید استروسکوپیک انسان، مغز، دو تصویر را در هم ادغام میکند و یک تصویر سه بعدی (بدون احتیاج به عینک های خاص) را می سازد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.