آشنایی با پرینتر سه بعدی

پرینترهای سه بعدی

در مطالب پیشین به طور مفصل در رابطه با مبحث هولوگرام و سه بعدی بودن آن به علت ثبت لایه لایه آن توسط نور لیزر و ویژگی های مختص به خود، در متریال مخصوص پرداخته ایم. اکنون در مفهومی دیگر، پرینتر سه بعدی (۳D  Printers)  قرار دارند که در چند سال اخیر، تحولی نه تنها در صنعت چاپ، بلکه در تمامی صنایع ایجاد کرده است. پیشرفت تکنولوژی هولوگرام سه بعدی تا به حدی است که سیستم خانگی آن نیز قابل ارائه می باشد.

کاربرد های پرینتر های سه بعدی

این تکنولوژی برای مدل سازی به کار می رود به این شکل که علاوه بر چاپ در دوبعد (طول و عرض)، می تواند بعد سوم (ارتفاع) را نیز بازتولید کند. یعنی به صورت لایه لایه، طرح مورد نظر را ابتدا در دو بعد، با ضخامتی معین، تولید می کند و پس از آن داده مربوط به لایه بعدی را با همان ضخامت، روی سطح قبلی می نشاند. این عمل به همین ترتیب تکرار می شود تا ارتفاع طرح مورد نظر ایجاد شود و در واقع مدل تولید می شود.

پرینتر های سه بعدی

رزولوشن پرینتر سه بعدی

رزولوشن این تکنیک ، وابستگی کامل به بازوهای دستگاه ماده تغذیه دستگاه می باشد. قاعدتا  متریال تغذیه این پرینتر ها باید از ویژگی ها خاصی برخوردار باشند که بتوانند ویژگی های ماده نهایی را به همراه داشته باشند و کارایی لازم را انجام دهند. این مواد می توانند رزین های مایع مرکب ، ترکیبات سرامیکی، فلزی، پلاستیکی و حتی مواد خوراکی باشند.

تکنولوژی انقلابی برای قطعه سازی

از نظرکاربردی می توان از این تکنولوژی انقلابی برای قطعه سازی در صنایع مختلف هم چون، ساختمان سازی، خودرو سازی، نظامی، فشن، پزشکی و … استفاده کرد. شاید مهم ترین کاربرد آن در امر پزشکی باشد که می تواند اعضای بدن را به صورت مصنوعی بازسازی کند که برای این هدف از مرکب های بیولوژیک که با توجه به سلول های انسانی و بنیادی ساخته شده اند تا بدن بتواند آن ها بپذیرد و پس نزند.

اطلاع از قیمت و سفارش آنلاین انواع هولوگرام در ایران هولو !


دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.