menu
search
آنچه در مقاله “جاوا كارت” می خوانید:
رویکرد دیگر سیستم عامل های کارت های هوشمند ، پلت فرم باز جاوا كارت است. اپلیکیشن های (اپلت ها) جاوا كارت زیر مجموعه زبان برنامه نویسی جاوا هستند و برای استفاده واجرا در کارت های هوشمند نوشته شده است. این تکنولوژی به وسیله Sun Microsystem و JavaCard Froum استاندارد شده است.
جاوا كارت پلت فرمی امن، قابل تفسر و ترجمه و چند کاریردی (multi-application) را برای کارت های هوشمند فراهم می سازد و تا به امروز کوچک ترین پلت فرم محاسباتی است(همین ویژگی مهم ترین چالش جاوا کارت را هنگام افزایش اپلیکیشن ها و به تبع آن کند شدن سیستم را ایجاد می کند.) استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا با هدف اصلی ایجاد منبعی امن و مستقل از سخت افزار صورت گرفت که از مزایا و برتری های زبان جاوا نیز بهره مند است.
زبان برنامه نویسی جاوا یادگیری آسان تری نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی مثل Cو C++ دارد و کامل تر و پیشرفته تر است که به همین منظور دارای باگ (اشکال) کمتری است. سطوح دسترسی متعدد برای متد ها و متغیر ها با قابلیت تفسیر در این زبان تعریف می شود. در هنگام اجرا می توان عملکرد را مشاهده کرد و در صورت لزوم فرایند را متوقف کرد. هم چنین دارای سیستم اعلام پیام خطا نیز می باشد. قابلیت خوانش هم زمانی عملکرد ها را دارد. تفسیر و ترجمه داده توسط پروسسور صورت نمی گیرد و می تواند از پردازش چندگانه برنامه ها پشتیبانی کند. زبان جاوا، زبانی Object-Oriented (شئ/هدف گرا) است.
بنابراین ساخت پلت فرم جاوا ترکیبی از زیر مجموعه های سفارشی و زبان برنامه نویسی جاوا است که در محیط اجرایی برای گسترش ایده ی پرتابل ساختن کارت هوشمند در پلت فرم های مختلف به صورت امنیتی و مستقل از سخت افزار ایجاد شد. این پلت فرم روی کارت های هوشمند و ابزار های مرجع محدود قابل اجرا است.
در بخش بعدی به مزایای جاوا كارت می پردازیم.
برنامه هایی که در جاوا نوشته می شوند روی تمام کارت های هوشمند قابل اجرا و کاربردی هستند و دارای Portablity بسیار بالا است. به عبارتی دیگر جاوا كارت ها مستقل از پلت فرم هستند و ساختاری غیروابسته به برنامه نویسان ارائه می دهد که می توان در کاربردهای مختلف استفاده شود.
جاوا كارت می تواند چند عملکرد و اپلیکیشن را به صورت هم زمان و در عین حال مستقل اجرا کند. امنیت بین اپلت ها توسط فایروال برقرار است ولی می توان با مدیریت و امنیت مورد نظر بین چند اپلت در بسته های متفاوت ارتباط برقرار کرد.
تکنولوژی جاوا كارت بسیاری از مزایای زبان جاوا که در بالا ذکر شد را به ارث برده است که مهم ترین آن شئ/هدف گرا بودن و امنیت آن است.
اپلت های جاوا را می توان با ابزار های توسعه و گسترش بهبود داد و عملکرد آن ها را در مقاصد مختلف بالاتر برد ولی با بالا رفتن حجم اپلیکیشن ها ممکن است قابلیت پرتابل کارت کاهش پیدا کند. هم چنین دارای ویژگی post-issuance (پس از صدور) می باشد. به این معنا که پس از تولید و صدور کارت، اپلیکیشن های روی کارت های هوشمند قابلیت به روزرسانی (update & upgrade) دارند.
زبان جاوا سطح بالاتری نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی دارد بنابراین برنامه های نوشته شده در این زبان کوچک تر از سایرین است و متعاقبا اشکال کمتری را ایجاد می کنند.
خرید و سفارش آنلاین هولوگرام با بهترین قیمت !